Prima pagină

Cuvânt de Bun Venit

Dragi vizitatori,

 
Ne face o deosebită plăcere să vă urăm bun venit pe site-ul Ambasadei României în Republica Polonă. Această pagina virtuală doreşte să vină în întâmpinarea interesului dumneavoastră de a găsi informaţii utile despre România, despre relaţiile bilaterale şi despre cooperarea româno-polonă în cadrul Uniunii Europene şi în plan internaţional. Veţi găsi, de asemenea, informaţii despre serviciile consulare oferite de Ambasadă, dar şi despre cooperarea economică între cele două ţări, comunitatea românească şi activitatea Ambasadei în general.

Am încercat să venim atât în sprijinul cetăţenilor români care vor să descopere Polonia, cât şi al cetăţenilor poloni care caută să afle mai multe despre România.

Sperăm ca site-ul nostru să vă ofere o imagine cât mai cuprinzătoare despre relaţiile româno-polone care au un statut privilegiat şi continuă să se dezvolte cu un bun dinamism.

Nu în ultimul rând, vrem să ştiţi că acest site vă este dedicat, de aceea orice sugestie sau comentariu referitoare la aşteptările dumneavoastră în ceea ce ne priveşte vor fi întotdeauna binevenite.

Vă mulţumim pentru interesul pe care îl arătaţi faţă de activitatea Ambasadei României în Republica Polonă şi credem că informaţiile prezentate aici vă vor fi de un real folos.

 

Echipa Ambasadei României în Republica Polonă


 

Burse oferite cetăţenilor străini de statul român prin MAE

19.12.2019

Programul de burse oferite de statul român, prin Ministerul Afacerilor Externe, cetăţenilor străini, pe baza H.G. 288/1993, pentru anul universitar 2020…

Eveniment vizând crearea unei reţele B9 de think tank-uri

18.12.2019

Ambasadorul României în Polonia a participat, la data de 16 decembrie 2019, la un eveniment menit să marcheze constituirea unei reţele B9 de think…

Participarea Ambasadei României la Varşovia la «Bazarul Internaţional de Caritate 2019»

08.12.2019

La 8 decembrie 2019, Ambasada României a participat la cea de-a XI-a ediţie a "Bazarului Internaţional de Caritate" organizat de Asociaţia…